Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Beveiliging

Uw beveiligingsinstallaties tot in de puntjes verzorgd

SDR Elektrotechniek is zowel erkend technisch beveiligingsbedrijf (BORG) als erkend branddetectiebedrijf. Dit betekent dat wij al deze installaties gecertificeerd kunnen verzorgen. 

  Daarnaast installeren wij een breed scala
  aan andere beveiligingsinstallaties, zoals
  bijvoorbeeld ontruiming, toegangs-controle,
  camerabeveiliging, deur en/of heksturingen
  op afstand etc. Ook het technisch beheer inclusief    doormeldingen naar meldkamers via IP/GPRS/GSM/ etc.    kunnen wij voor u verzorgen.
 

Programma van Eisen (PvE)
Voor alle installaties geldt dat wij vooraf een risico-analyse doen en een Programma van Eisen (PvE) maken. Waar nodig verzorgen wij ook de goedkeuring van externe partijen zoals brandweer en verzekeringsmaatschappijen. Op basis van het PvE maken wij een volledig ontwerp met projectering.

 

Voordelen BORG-certificering

• Mogelijke besparing op uw verzekeringspremie
• Installatie door gediplomeerde monteurs
• De zekerheid van hoge kwaliteit
• Een beveiligingsplan op maat
• Gecertificeerde beveiligingsinstallatie

Een beveiligingsinstallatie die aan de voorwaarden van BORG voldoet, is volgens vastgelegde methoden ontwikkeld, aangelegd en gecontroleerd door erkende monteurs. Met het BORG-certificaat is uw bedrijf of organisatie ervan verzekerd dat u over een goede inbraakbeveiliging voor uw pand beschikt. Veel verzekeraars verstrekken een korting op de premie wanneer u in het bezit bent van een BORG-certificaat.
 

Erkend Branddetectiebedrijf

Wij zijn een Erkend Branddectectiebedrijf. Dit betekent dat wij u van dienst kunnen zijn met het volledig onder eigen naam certificeren van uw brandmeldinstallatie.

                        

Dit is inclusief het bijbehorende onderhoud van de installatie. De strenge eisen zijn er niet voor niets, een goed functionerende brandmeldinstallatie is letterlijk van levensbelang.

Daarnaast wordt tegenwoordig steeds vaker door de overheid, gemeente of brandweer geëist dat er een gecertificeerde brandmeldinstallatie is geïnstalleerd.