Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Handel materialen

Verkoop en bezorging van installatiematerialen en gereedschappen

Om een zo compleet mogelijk pakket op het gebied van techniek te bieden kunt u bij onze handelsafdeling terecht voor de inkoop van uw materialen en gereedschappen. Dit kan telefonisch of via internet, maar wij ontvangen u ook graag aan onze verkoopbalie waar wij u ook veel materialen kunnen laten zien.

Wij leveren geen materialen,maar een oplossing
De medewerkers kennen de materialen, weten wat er in de markt speelt en gaan voor het allerbeste advies.
Dit geldt voor de reguliere materialen, maar ook voor de specials die ieder bedrijf wel eens tegenkomt. Wij weten waar we moeten zijn, ook voor de niet alledaagse materialen. Wij gaan verder met zoeken waar anderen stoppen!

U heeft vaste contactpersonen, wij zorgen voor goede relaties met onze klanten, zodat we weten waar de behoefte ligt en hoe wij het beste kunnen adviseren.
 

Hoeveelheden en kwaliteit

Wij leveren de hoeveelheden die u wilt, u zit bij ons niet vast aan een minimale ordergrootte.
Wij leveren kwaliteitsmaterialen tegen concurrerende prijzen, hierbij houden wij rekening met milieu-eisen, technische kwaliteit en kijken wij ook naar de beste oplossingen voor de lange termijn.
 

 

Snelle levering

Wij leveren de materialen binnen de door u gewenste termijn. Hiervoor hebben wij een eigen bezorgdienst en een ruime voorraad. Hebben wij iets niet op voorraad, dan zorgen wij er toch voor dat de levering op tijd plaatsvindt.

 

 

Webshop

Via onze webshop kunnen we écht alles leveren. Daarbij gaan we veel verder dan alleen elektrotechnische materialen.
Ook op het gebied van verwarming, koeling, lucht, sanitair, gereedschap en huishoudelijke artikelen bieden wij onze klanten (zowel particulier als zakelijk) een uitgebreide range aan kwaliteitsproducten.
Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in de webshop.

WEBSHOP SDR

Klantenkortingen

Voor vaste klanten hebben wij speciale tarieven. Wij komen graag naar u toe om uw leveringsbehoefte te inventariseren en u een passend voorstel te doen.