Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Service & Onderhoud

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

SDR Elektrotechniek beschikt over een eigen afdeling Service & Onderhoud. Wij staan dus altijd voor u klaar: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

                                    

Wij leveren graag onze bijdrage aan de bedrijfszekerheid van uw installatie.
 

Werkwijze en mogelijkheden

Onderhoudscontracten
Om uw installatie in optimale conditie te houden bieden wij verschillende mogelijkheden voor het onderhoud, dit kan variëren van een eenvoudig storingscontract tot complete onderhouds-contracten voor alle mogelijke installaties. Onze contracten zijn zeer transparant zodat u altijd een helder en volledig inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.

Inspecties
 

Ook verzorgen wij graag op deskundige wijze de inspecties aan uw elektrotechnische installaties en apparatuur. Dit geldt zowel voor de verplichte NEN 3140 inspecties als voor overige inspecties.
Onze inspecteurs doen dat uiteraard met behulp van professionele meetapparatuur, onder meer voor netanalyse en thermografie.

Om onduidelijkheden en misverstanden te voorkomen, adviseren wij u graag over de verplichtingen en frequenties van inspecties.

Intercominstallaties
Wij hebben veel specialistische kennis
op het gebied van intercominstallaties. Door jarenlang intensief samen te werken met diverse woningbouwvergunningen hebben wij onnoemelijk veel praktische ervaring opgedaan bij het verhelpen van storingen in diverse soorten intercominstallaties.
 

Optimale conditie van de installatie

Wij vinden het vanzelfsprekend dat we na uitvoering van een project ook een voorstel doen om het onderhoud voor u uit te voeren. Maar u kunt ook bij ons terecht als het gaat om onderhoud aan installaties die niet door ons zijn gemaakt.
 

 

Heeft u liever helemaal geen zorgen? Wij kunnen de volledige verantwoordelijkheid voor een installatie op ons nemen door een contract met u te sluiten waarbij wij worden aangewezen als installatieverantwoordelijke.
 

Transparante rapportages

Bij SDR Elektrotechniek weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zorgen altijd voor duidelijke en transparante rapportages, zowel op het gebied van onderhoud als de inspecties.
We geven bijvoorbeeld prioriteiten aan, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw investeringsplannen voor de korte en lange termijn. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het opstellen van meerjarenplannen en -begrotingen.
Ook voor advies op het gebied van energiemanagement en de mogelijkheden van energiebesparing kunt u bij ons terecht.