Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Home

 
Welkom bij SDR Elektrotechniek!

Met meer dan 100 jaar ervaring in de elektrotechniek bent u bij SDR Elektrotechniek aan het juiste adres voor al uw elektrotechnische installaties.

De basis voor onze huidige organisatie werd reeds in 1907 gelegd met de oprichting van Staal & Co. In 1958 werd Dekker & Ronday opgericht. Beide organisaties zijn in 1983 samengevoegd tot Staal, Dekker en Ronday; het huidige SDR Elektrotechniek.

 

Onze toegevoegde waarde

Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap, kwaliteit en goede bereikbaarheid staan bij SDR Elektrotechniek hoog in het vaandel. Wij investeren in langdurige relaties en in heldere communicatie, afspraak is afspraak. 

Het woord ‘onmogelijk’ bestaat voor ons niet. Voor élke uitdaging wordt een oplossing gevonden. En vooral snel, want wij weten dat de bedrijfsvoering van onze klanten essentieel is. Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is. Dat zit gewoon in de SDR genen!
 

Elke tak van sport

Op het gebied van elektrotechniek beheersen we elke discipline. We verzorgen onder meer elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroomvoorzieningen, zorgsystemen en domotica. Dit doen wij zowel in gebouwen als in woningen.

Wij verzorgen graag het volledige traject, van het eerste ontwerp tot installatie en onderhoud. We werken zowel groot- als kleinschalig en doen daarbij nooit concessies aan de kwaliteit.

SDR Elektrotechniek zorgt altijd voor een kwalitatief hoogwaardige invulling van al uw projecten. Want, tevreden klanten zijn - in onze visie - de beste ambassadeurs.

Tenslotte kunt u als zakelijke klant en als particulier voor alle installatiematerialen bij ons terecht in onze webshop.