Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Home

Welkom bij SDR Elektrotechniek b.v.

Meer dan 100 jaar ervaring in de elektrotechniek! De basis voor de huidige organisatie werd in 1907 gelegd met de oprichting van Staal & Co. In 1958 werd Dekker & Ronday opgericht. In 1983 werden beide organisaties samen-gevoegd tot Staal, Dekker en Ronday (SDR Elektrotechniek), waar in die tijd zo’n vijftig tot zestig mensen werkzaam waren.

Sinds de jaren ‘80 is het bedrijf fors doorgegroeid, onder meer door de overname van enkele kleinere bedrijven en door autonome groei. Momenteel zijn wij met ca 130 medewerkers bezig in de elektrotechniek en beveiliging. 

 

Installatiebedrijf met toegevoegde waarde

Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap, kwaliteit en goede bereikbaarheid staan bij SDR Elektrotechniek hoog in het vaandel. Wij investeren in langdurige relaties en in heldere communicatie, afspraak is afspraak.

Het woord ‘onmogelijk’ bestaat niet. Voor élke uitdaging wordt een oplossing gevonden. En vooral snel, want wij weten dat de bedrijfsvoering van onze klanten essentieel is.

Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is. Dat zit gewoon in de SDR-genen!

 

Elke tak van sport

Op het gebied van elektrotechniek beheersen we elke tak van sport. We verzorgen onder meer de elektrotechnische installaties, inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom, zorgsystemen en domotica. Dit doen wij zowel in gebouwen als woningen.

Ook kunnen zowel de zakelijke markt als particulieren voor alle installatiematerialen bij ons terecht. Klanten kunnen bij ons aankloppen voor het volledige traject van ontwerp tot en met onderhoud. We werken zowel groot- als kleinschalig. Daarbij doen we nooit concessies aan de kwaliteit.


SDR Elektrotechniek zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige invulling van alle projecten. Tevreden klanten zijn - in onze visie - de beste ambassadeurs.