Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Organisatie

Platte organisatie

SDR heeft een vrij platte organisatie met korte en heldere communicatielijnen. Zo werken we niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Wij werken in projectteams. Hierdoor zijn van alle projecten meerdere mensen op de hoogte en heeft u altijd een aanspreek-punt. Wel zo prettig voor u.

Naast de projectleider weten ook alle andere betrokkenen (werkvoorbereider, uitvoerder, engineer en tekenaar) precies hoe de vork in de steel zit.
 

Het is vooral belangrijk dat medewerkers meedenken en initiatief nemen

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Dat heeft onder meer te maken met de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Hierdoor zijn onze medewerkers allemaal oprecht trots op het werk dat ze doen. Bij SDR Elektrotechniek worden geen valse verwachtingen gewekt, maar zijn we open en eerlijk.
Zo leer je van elkaar en krijg je nog betere vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers op alle niveaus meedenken, initiatieven nemen en oplossingen bedenken die goed zijn voor de klant. Door deze verantwoordelijkheid ontstaat grote betrokkenheid en worden opdrachten altijd goed én met toegevoegde waarde uitgevoerd.