Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Organisatie

Korte lijnen

SDR heeft een vrij platte organisatie met korte en heldere communicatielijnen. Zo werken we niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Wij werken in projectteams. Hierdoor zijn van alle projecten meerdere mensen op de hoogte en heeft u altijd een aanspreekpunt. Wel zo prettig. Naast de projectleider zijn ook alle andere betrokken projectmedewerkers (werkvoorbereider, uitvoerder, engineer en tekenaar) op de hoogte van alle details van uw project. 

 

Onze medewerkers denken met u mee

   

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Dit heeft onder meer te maken met de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Hierdoor zijn onze medewerkers allemaal oprecht trots op het werk dat ze doen. Bij SDR Elektrotechniek worden geen valse verwachtingen gewekt, maar zijn we open en eerlijk.

Zo leer je van elkaar en krijg je nog betere vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers op alle niveaus meedenken, initiatieven nemen en de beste oplossing voor u bedenken. Door deze verantwoordelijkheid ontstaat grote betrokkenheid en worden opdrachten altijd goed én met toegevoegde waarde uitgevoerd.