Uw partner in complete Elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties

Werkwijze

Klanten hebben altijd een aanspreekpunt

Het succes van SDR Elektrotechniek als full service elektrotechnisch installatie-bureau wordt vooral bepaald door de werkwijze. We hebben korte en heldere communicatielijnen. Zo werken we niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Wij werken in projectteams. Hierdoor zijn van alle projecten meerdere mensen op de hoogte en heeft u altijd een aanspreekpunt. Wel zo prettig voor u. Naast de projectleider weten ook alle andere betrokkenen (werkvoorbereider, uitvoerder, engineer en tekenaar) precies hoe de vork in de steel zit.

 

                    


 

Partner in uw bouwteam

Uw klantwensen staan voorop. Dat betekent dat we ons in uw processen verplaatsen en met de beste oplossing komen. Hierbij houden we duidelijk rekening met de beste oplossing voor de toekomst als het gaat om de exploitatie van installaties.

Om optimaal mee te kunnen denken zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Dit maakt ons uitermate geschikt als partner in een bouwteam. We hebben ruime ervaring op het gebied van LEAN- en BIM-trajecten.

Met alle klanten is er - ook na oplevering van een project - regelmatig contact. We gaan voortdurend na hoe werkzaamheden in de toekomst nog beter kunnen worden uitgevoerd en welke accenten daarbij gelegd moeten worden.